Хронікерс

Гарячі українські новини

Держприкордонслужба повідомила про збільшення транспортного потоку на кордоні з Польщею

Прикордонник радять користуватися певними пунктами пропуску на кордоні з Польщею

У зв’язку із наближенням великодніх свят в країнах ЄС в пунктах пропуску на кордоні з Польщею прикордонники фіксують збільшення потоку осіб та транспорту. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає Хронікерс.

Останні дані щодо здійснення пропускних операцій свідчать про поступове щоденне збільшення кількості осіб, які перетинають кордон. Зокрема протягом останніх днів пасажиропотік в обох напрямках збільшився на 8 тис.

Для перетину кордону легковиками та автобусами подорожні найчастіше обирають пункти пропуску “Краківець” та “Шегині”. У зв’язку з цим перед цими пунктами пропуску спостерігається накопичення транспорту. Поряд з цим, прикордонники періодично фіксують черги також на в’їзд в Україну.

Нагадаємо, що на українсько-польському кордоні, в межах Львівської області, цілодобово функціонують шість пунктів пропуску для автомобільного сполучення. Найменша динаміка руху спостерігається у “Смільниці”, “Грушеві”, “Раві-Руській” та “Угринові”. З метою зменшення часу очікування в чергах рекомендуємо громадянам обирати ці пункти пропуску для перетину кордону.

Актуальну ситуацію щодо стану черг можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби, зокрема на сторінці Західного регіонального управління у Фейсбук https://www.facebook.com/zahidnuy.kordon дані оновлюються кожні три години.