Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Під час виборів путіна росіяни скидали гроші на дрони для української розвідки, – ГУР

Росіяни виявились найактивнішими під час міжнародного благодійного збору на закупівлю партії ударно-розвідувальних безпілотників “Сич” для підрозділів воєнної розвідки України

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

За даними ГУР, за чотири дні до волонтерської акції, яку проводить телеканал Freedom, долучилося майже 3000 людей. З них – 1538 росіян, зокрема 200 москвичів, які відсканували qr-код з екранів своїх телевізорів та ґаджетів.

“Символічно, що пік донатів на дрони для українських розвідників від громадян держави-агресора збігся із проведенням так званих виборів путіна. Замість участі у кремлівському фарсі свідомі росіяни вирішили проголосувати доларом і євро заради свободи своєї держави”, – заявили у розвідці.

За даними розвідників, до міжнародного збору на БпЛА “Сич” для воєнних розвідників також долучились українці, які перебувають за кордоном, громадяни Латвії, Німеччини, Польщі, Молдови та інших держав.