Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Вінниці започаткували соціальний проєкт для дітей військовослужбовців “Дитячий батальйон” (ФОТО, ВІДЕО)

Волонтери благодійного фонду Миколи Філонова “Український Альянс” влаштували справжнє свято для дітей військовослужбовців, школярів-волонтерів та переможців різноманітних конкурсів з Козятина

Про це повідомляє видання “Вінниця Преспоінт”, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Під враженням від першої зустрічі з дітлахами з Козятинського Центру дитячої та юнацької творчості, ми вирішили назвати наш новий соціальний проєкт “Дитячий батальйон”, – прокоментували подію в благодійному фонді.

Козятинські школярі не тільки займаються творчістю, а й створюють сувеніри та різний крам заради благодійності, відвідують військових у шпиталях та щиро вірять в Перемогу і Україну.

Діти з Козятинського Центру дитячої та юнацької творчості побували у “Подільському зоопарку”, “Макдональдсі” та переглянули стрічку в кінотеатрі “Сінема Сіті”.

Від самого ранку 35 творчих дітей з Козятина відправились до Вінниці, щоб відпочити від переживань та отримати нові позитивні враження. Поїздку та розваги влаштували завдяки Благодійному Фонду Миколи Філонова “Українській Альянс”.

Перша зупинка “Дитячого батальйону” з Козятина – “Подільський Зоопарк”. Тут діти радісно оглядали кожну локацію, читали назви на вольєрах та робили світлини кожної тваринки, щиро захоплюючись ними.

Не задоволених спілкуванням з тваринами не було. Кожен юний відвідувач знайшов собі тваринку до вподоби.

“Цей день корисний тим, що вони отримали сьогодні масу позитивних емоцій поспілкувавшись, побачивши тваринок, яких вони не кожен день бачать. Це дуже талановиті діти навчаються в центрі дитячої та юнацької творчості, вони дуже вкладають душу у свою творчість. Дуже багато роблять на благодійність, вони також роблять сувеніри для військових. Ми їздимо в шпиталі і так далі. І вони, не те що хочуть отримувати зворотній зв’язок, але їм приємно що їх за це нагороджують. Їм кажуть ви молодці, ви правильно робите. І коли вони можуть від благодійного фонду, якому ми дуже вдячні, поїхати в зоопарк, в кіно, в Макдональдс, вони відчувають що роблять потрібну справу. І за це їм кажуть дякую, за їхню роботу”, – розповідає Тетяна Фабіцька, культорганізатор Центру дитячої та юнацької творчості.

Після кількагодинної мандрівки чималою територією Подільського зоопарку щасливі та трохи зголоднілі діти відправились в ресторан Макдональдс. Там вони поїли фірмове меню Хеппі Міл та отримали іграшки до вподоби.

Завершилась екскурсія до Вінниці походом в кінотеатр Сінема Сіті де з великим задоволенням вони дивились кіно. Молодша група мультиплікаційну стрічку Панда Кунг-Фу 4, а старша цікавий фільм за книгою Кузьми Скрябіна “Я, “Побєда” і Берлін”.

“Це надзвичайно приємно, що хтось турбується про наших дітей. Сподіваюсь, що це не остання наша така зустріч з Миколою Філоновим і надалі будемо співпрацювати, сподіваємось”, – підкреслила Тетяна Фабіцька.

“Ми плануємо, що такі подорожі стануть систематичними. Сьогодні потрібно не тільки відволікати родини захисників від щоденного стресу та переживань, а й всіляко допомагати їм”, – прокоментував початок нового соціального проєкту керівник благодійного Фонду “Український Альянс” Микола Філонов.

“Творчість, мистецтво, спорт, цікаві та пізнавальні подорожі, спілкування одне з одним – це не лише відпочинок, розвиток та психологічне розвантаження, а й заохочення активних діток, які у вільний від навчання час знаходять можливість волонтерити та допомагати ЗСУ Ми беремо приклад з цих діток. Їх активність та справжній патріотизм надихає і мотивує волонтерів нашого фонду та кожного українця, – зазначив Філонов.