Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Польські протестувальники почали зупиняти на кордоні автобуси з українцями, – Кубраков

Польські протестувальники й поліція зупиняють пасажирські автобуси з українцями, які прямують до Польщі та з Польщі. Пасажирів затримують без будь-яких пояснень

Про це повідомив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, передає Хронікерс.

Міністр не зазначив, на яких саме пунктах пропуску це відбувається. Він наголосив, що дії протестувальників є неприйнятними.

“Ці дії неприпустимі щодо до громадян України. Під час війни в Україні пасажирами таких автобусів є жінки з малолітніми дітьми, соціально незахищені верстви населення, військовослужбовці, які повертаються або їдуть на навчання. Спроба зробити їх заручниками протесту виглядає недоречною для цивілізованого світу”, – заявив Кубраков.

Наразі невідомо, чи відповідає ця інформація дійсності. О 12:15 Держприкордонслужба повідомляла, что рух легковиків та автобусів на всіх напрямках не обмежується.

Також вдень речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна у коментарі ВСН зазначала, что автобуси у всіх волинських пунктах пропуску оформляються у звичному режимі, як на в’їзд так і на виїзд.

Можливо, ситуація з рухом автобусів на вечір змінилася, однак офіційних повідомлень про це від ДПСУ наразі немає.