Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Перезавантаження митниці дозволить залучити у бюджет додатково до 120 млрд грн

У раді вважають, що Україна має “перемоги” над деякими корупційними схемами

Голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев повідомив, що Україна має успіхи в детінізації економіки, що дозволило збільшити надходження до бюджету. Про це Гетманцев сказав в інтерв’ю Укрінформу, передає Хронікерс.

“У нас є “перемоги” над схемами на ринках палива, спиртного, але ще маємо над чим працювати в сегменті тютюнових виробів. І правоохоронні органи повинні жорстко сконцентруватися на цьому напрямі. Завдяки введенню штрафів за невикористання РРО маємо перевиконання бюджету з надходження ПДВ за два місяці 2024 року, бізнес демонструє збільшення середньоденної кількості та розміру чеків. І ми точно на цьому не зупинятимемося. Плюс  – митниця, її перезавантаження, доведення до кінця реформи. Там – величезний ресурс для державного бюджету. Ми говоримо принаймні про 100-120 мільярдів гривень на рік”, – сказав Гетманцев.