Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У ГУР підтвердили інформацію щодо ліквідації організаторки “виборів” у Бердянську

В середу, 6 березня, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області була ліквідована організаторку “виборів” Путіна Світлана Самойленко. Вона була “заступницею мера”

Про це повідомляє Хронікерс із посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

За даними розвідки, після поневолення міста у 2022 році жінка добровільно пішла на співпрацю із росіянами та отримала місце у російській окупаційній адміністрації. Так званий воєнний комендант Бердянська полковник ЗС РФ Бардін призначив Самойленко на посаду “заступника мера з питань економіки, агросектору та фінансів”.

В ГУР зауважують, що чоловік та повнолітній син жінки також служать російським окупантам.

За фактом співпраці Самойленко з російською окупаційною було відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 111-1 ККУ (колабораційна діяльність).

“У межах підготовки до псевдовиборів путіна Світлана Самойленко прагнула вислужитись перед московитами: залякувала та тероризувала бердянців, примушуючи їх брати участь у незаконному фейковому голосуванні”, – додали в ГУР.