Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Дубль 2: ЗСУ вдарили по купченню окупантів на полігоні в Херсонській області

Внаслідок української атаки по полігону росіян на Херсонщині загинуло щонайменше 60 окупантів

Пізно увечері 21 лютого український військово-аналітичний ресурс DeepState опублікував відео нібито удару ЗСУ по російських військових на полігоні поблизу Подо-Калинівки Херсонської області під час їхнього шикування, передає Хронікерс.

Інформацію зранку у четвер, 22 лютого, підтвердили в Силах оборони півдня України та навіть оприлюднили відео прильоту.

Як повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі “Київ24”, внаслідок удару знищені десятки російських окупантів.

“Вся ця профанація з постановкою прапора і втечею звідти була феєрично завершена тим, як вчора відпрацювали по одному з полігонів, де власне і готують відповідні штурмові групи, – сказала вона. – Робота була проведена досить результативно, до щонайменше 60 загарбників точно вже більше не повернуться на бойові позиції, а решту даних ми ще дорозвідуємо”, – додала речниця.

Гуменюк не розкрила, яке озброєння було використане для атаки, але наголосила, що Сили оборони використовують всю наявну зброю та потужність.