Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Одещині підірвали авто Української добровольчої армії: Двоє людей у критичному стані

В Одеському районі вибухнув автомобіль. У підірваному авто перебували представники Української добровольчої армії Альберт та Наталя Кручиніни, за їхні життя борються лікарі

Про це повідомили в поліції Одеської області та на Фейсбук-сторінці Української добровольчої армії.

Повідомляється, що вибух стався у селі Гвардійське. Внаслідок вибуху автівки травмувались жінка з чоловіком. Їх шпиталізували до лікарні з численними травмами, додали у поліції.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

В УДА цей випадок вважають терактом.

“Сьогодні увечері біля одного з військових обʼєктів в передмісті Одеси був підірваний автомобіль Української добровольчої армії, в якому перебували наші побратим та посестра – Альберт та Наталя Кручиніни. Командування УДА розцінює зазначений злочин як теpоpиcтичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки”, – кажуть в пресслужбі УДА.