Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Волині посадовця Держспоживслужби викрили на систематичному хабарництві (ФОТО)

Підозру отримав керівник одного з управлінь Держпродспоживслужби у Волинській області.

Посадовець вимагав хабарі від працівників лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на ринках. ПРо це повідомляє Держбюро розслідувань, передає Хронікерс.

Зокрема, лише з одної лабораторії у Ковелі керівник управління за роботу без перевірок просив щомісячну плату – 400 доларів. У разі відмови фігурант пообіцяв влаштувати перевірки, за результатами яких лікар лабораторії міг не лише отримати догану, а й позбудеться роботи.

Правоохоронці затримали хабарника 13 лютого після отримання чергового траншу у сумі 1200 доларів за безперешкодну роботу у листопаді-січні. Передача грошей відбулася в автівці посадовця на одній із заправок в Луцькому районі.

“Абонплату” за вересень-жовтень – 800 доларів – раніше за вказівкою керівника отримав головний спеціаліст одного з відділів управління Держспоживслужби.

Начальнику управління вже повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

До суду подано клопотання про обрання запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.