Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У селі на Прикарпатті оскаженілий натовп жінок побив жінку з дитиною, котрих вони запідозрили у співпраці з ТЦК (ФОТО, ВІДЕО)

У селі Космач на Івано-Франківщині натовп напав на жінку, заявивши, що вона “навідниця військкома”

Про напад у Фейсбуці написала сама потерпіла жінка, передає Хронікерс.

Зокрема, жінка на ім’я Іванна Ванджурак заявила, що їхала на Нову пошту в Космач, коли її зупинив натовп розлючених жінок. За її словами, деякі особи були у стані алкогольного спʼяніння, а у них в руках були “дубинки, бити та різні металеві штуки”.

Жінка розповіла, що спочатку натовп відпустив її, проте згодом знову зупинив машину.

“І тут я вже повертаюся із Нової пошти цією самою дорогою, а вони знову там стоять, але вже ще більш розлючені. Я дивлюся як всі ці люди просто ідуть на мою машину, я встигла замкнути двері, і відкрила вікно, і декілька осіб почали мене знову питати хто я така, що я точно не місцева, бо вони мене не знають, і що я навідниця військкома!!! Що я приїхала до них в село, щоб здавати їх і їхніх чоловіків”, – написала постраждала.

За словами потерпілої, люди намагалися витягти її з машини, били та трясли авто, а також вдарили дитину, яка знаходилася всередині автомобіля. Жінка повідомила, що внаслідок інциденту отримала струс мозку, а її 6-річна дочка – перебій носа.

“Але в один момент один вуйко закричав, що всі сюда, це не та машина яка нам потрібна була ми попутали! Ззаду приїхала інша машина і вони “переключилися” на неї”, – додала жінка.

У поліції зазначили, що провели з мешканцями роз’яснювальні бесіди та невдовзі люди розійшлись.