Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Дніпропетровщині є кілька влучань від атаки дронами: спалахнули пожежі

На Дніпропетровщині через нічну атаку “шахедами” постраждало обладнання підстанції Укренерго. Виникли дві пожежі, без світла залишилося 15 тисяч людей, а також дві котельні Кривого Рогу.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та пресслужба Укренерго, передає Хронікерс.

Так, в ніч проти 3 лютого росіяни знову завдали удару дронами по об’єктах енергетичної інфраструктури на Дніпропетровщині.

Через обстріл та падіння уламків дронів постраждало обладнання підстанції НЕК “Укренерго” та дві високовольтні повітряні лінії. Були знеструмлені побутові та промислові споживачі у Кривому Розі.

Електрики почали аварійно-відновлювальні роботи одразу після закінчення повітряної тривоги.

“Знову атака БПЛА на Криворіжжі. 5 шахедів знищили ПВК Схід. Втім, сталося і кілька влучань. Виникли дві пожежі. Без світла в районі майже 15000 людей. А ще – дві котельні Кривого Рогу, які забезпечують 43000 абонентів”, – написав Лисак.

За його словами, у місті частково знеструмлено швидкісний трамвай. Також деякі родини залишились без водопостачання. Обійшлося без загиблих та постраждалих.