Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Кривому Розі “шахеди” пошкодили підстанцію: знеструмлені три райони та дві шахти

Внаслідок нічної атаки дронів Shahed-136/131 є пошкодження на одній з підстанцій НЕК “Укренерго” – у Кривому Розі

Про це повідомили в НЕК “Укренерго”, передає Хронікерс.

“В ніч на 2 лютого Росія здійснила новий масований дроновий удар по південних та центральних областях України. На жаль, є пошкодження на одній з підстанцій НЕК “Укренерго”. У місті Кривий Ріг знеструмлені побутові та промислові споживачі”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається,  що фахівці “Укренерго” та ДСНС оглядають обладнання. Аварійно-відновлювальні роботи почнуться одразу після закінчення огляду.

Як повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, внаслідок ворожої атаки без електрики залишилися близько 100 тисяч абонентів Саксаганського, Довгинцівського та Покровського районів міста.

“У тому числі – частина лікарень, садків та шкіл міста, лінія швидкісного трамвая, міського трамвая та тролейбус”, – розповів Вілкул.

На двох шахтах було заблоковані 113 шахтарів, організовано рятувальну операцію, на цей час в одній шахті залишилося 19 шахтарів. Роботи щодо відновлення подачі електроенергії продовжуються.

“Станом на 07.00 вдалося відновити подачу електрики 60 тисячам абонентів, усі лікарні – з електроенергією. Відновив роботу тролейбус та міський трамвай. Швидкісний поки що не працює. Котельня “Теплоцентралі” №2 також знеструмлена (район вул. В. Великого, “Вечірній”, “Східні” та Дніпрошосе)”, – додав Вілкул.