Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Вашингтоні проходить “Український тиждень”: Білозір розповіла деталі (ФОТО)

У столиці США проходить третій щорічний Український тиждень (Ukrainian Week in Washington DC 2024). У рамках заходу щодня запланована велика кількість зустрічей та форумів

Про це повідомила народна депутатка Лариса Білозір, представниця Вінниччини, передає Хронікерс.

Зокрема, в рамках заходу відбудуться зустрічі з конгресменами щодо надання термінової військової та фінансової підтримки Україні.

“Серед важливих – зустріч з конгресвумен Абігейл Шпанбергер з комітету розвідки та її колегами з Конгресу, щодо просування військової допомоги Україні та з керівництвом The Heritage Foundation, яка є основним аналітичним центром конгресменів-консерваторів, місце, де формують політики на консервативних цінностях демократії, віри в Бога, традиційних цінностях шлюбу, права власності. Фундація надає аналітичні матеріали у кожній галузі економіки, торгівлі, політики, енергетиці, безпеці”, – розповіла Білозір.

Вона зазначила, що українська делегація надала важливі аргументи, чому підтримка України важлива для обох партій і у разі поразки нашої країни США відчує великі негативні наслідки в контексті світової безпеки. 

“Український тиждень” у Вашингтоні стартував 29 січня і триватиме до 3 лютого.