Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Правоохоронці затримали коригувальницю окупантів, яка збирала дані про розташування українських військових

Уродженка Краматорська свідомо пішла на співпрацю з російськими окупантами та всіляко намагалася сприяти завданню точних ударів по Україні

Про це інформує пресслужба ОГПУ, передає Хронікерс.

За даними слідства, у травні-червні 2023 року уродженка Краматорська – користувачка однієї із заборонених в Україні соціальних мереж незаконно поширювала інформацію військового характеру.

Познайомившись з представником збройних сил держави-агресора, який бере участь у так званій “сво”, підозрювана погодилась збирати для нього дані про місцезнаходження військових підрозділів Збройних Сил України. Надалі зазначені локації жінка знаходила в додатку Google Maps, позначала їх графічними мітками та відправляла окупанту у вигляді скриншотів.

Вона надала ворогу відомості про розміщення українських військових і техніки в одному з об’єктів, по якому ЗС РФ був здійснений ракетний удар. Про наслідки влучання агентка також повідомила свого куратора.

Крім того, містянка вела активну переписку з очільником так званої народної ради “днр”, якому розповідала про свою діяльність на користь “республіки”. Підозрювана перебуває під вартою.