Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Буковині троє чоловіків намагалися пішки перетнути кордон за інструкціями в телефонному режимі

Жителі Івано-Франківської, Запорізької та Сумської областей заплатили чернівчанину по 6 тисяч євро, і той за допомогою мобільного зв’язку надавав їм вказівки про час та напрямки руху

Про це інформує пресслужба ДПСУ, передає Хронікерс.

На Буковині оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону практично в режимі 24/7 обробляють і аналізують величезні обсяги інформації, з метою виявлення та припинення порушень.

Реалізуючи одну з таких інформацій, прикордонники заздалегідь спланували затримання трьох чоловіків, які намагались в пішому порядку потрапити до Румунії, оминувши прикордонний контроль.

Побачивши прикордонників, порушники спробували втекти, однак були затримані, не діставшись до омріяного закордону буквально пари сотень метрів.

Правоохоронці встановили, що жителі Івано-Франківської, Запорізької та Сумської областей заплатили чернівчанину по 6 тисяч євро, і той за допомогою мобільного зв’язку надавав їм вказівки про час та напрямки руху.

Особу головного організатора встановлено. Триває його пошук. Стосовно затриманих порушників складені матеріали про адміністративні правопорушення.