Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Кіберфахівці ГУР МО знищили всю ІТ-інфраструктуру російської компанії IPL Consulting

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони завдали чергового потужного удару по ворогу

Про чергову успішну кібератаку на ворога розповіли в телеграм-каналі ГУР МО, передає Хронікерс.

“Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує про чергову успішну кібератаку на Росії – знищено всю ІТ-інфраструктуру компанії IPL Consulting, яка спеціалізувалася на впровадженні інформаційних систем у російській промисловості” – йдеться в повідомленні.

Як уточнили розвідники, вказана компанія презентувала себе як одне з найбільш сучасних російських підприємств, яке надавало допомогу у впровадженні інформаційних систем до установ, що займаються проєктуванням, виробництвом автомобільних та авіаційних компонентів, важким машинобудуванням, виробництвом обладнання та приладів, зокрема в інтересах російського оборонно-промислового комплексу.

Руйнівну атаку проти IPL Consulting здійснили фахівці ГУР, які проникли до внутрішньої мережі компанії та знищили всю її ІТ-інфраструктуру розміром понад 60 терабайтів, десятки серверів і баз даних.

“Вартість втраченого Росією цифрового масиву даних підраховується. В умовах санкційного тиску проти РФ, що триває, завдані збитки для ворога – вкрай болючі. Крім того, постраждають десятки компаній РФ, які працюють на оборонку держави-агресора”, – додають в ГУР МО.