Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Тернопільщині перекрили міжнародний канал постачання наркотиків до країн Європи

На Тернопільщині правоохоронці викрили злочинну організацію, учасники якої виготовляли й розповсюджували наркотики в Україні та за її межами

Про це повідомили в пресслужбі поліції Тернопільщини, передає Хронікерс.

За даними слідства злочинна організація діяла у Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Київській областях та Республіці Польща, виробляючи та розповсюджуючи психотропні речовини на території України та в країни Європейського Союзу.

ЇЇ учасники виготовляли у нарколабораторіях психотропні речовини, які доставляли клієнтам поштою, через Інтернет-магазини в Телеграм-каналах та шляхом закладок у різних населених пунктах.

За попередніми підрахунками щомісячний прибуток від незаконної діяльності наркоторговців становив понад 20 млн грн. Правоохоронці викрили й знешкодили злочинну організацію. Проведено 34 санкціонованих обшуки, у тому числі за місцем розташування двох нарколабораторій, що здійснювали виробництво психотропних речовин.

У порядку ст. 208 КК України затримано 2 співорганізаторів, які створили та здійснювали безпосереднє керівництво злочинною організацією, 4 виконавців, які виготовляли, розфасовували й збували психотропні речовини.

Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.