Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Київщині двоє чоловіків зрізали майже 350 дерев уздовж зрошувального каналу

Двоє чоловіків зрубали 348 дерев, що відносяться до захисних лісових насаджень лінійного типу, на ділянці зрошувального каналу на території Бориспільського району

Як повідомили у пресслужбі НПУ, за допомогою спеціальної техніки правопорушники зрізану деревину завантажили в автомобілі та вивезли у невідомому напрямку, передає Хронікерс.

Правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини встановили обох фігурантів, ними виявилися жителі Сумщини та Бориспільщини. Своїми діями “чорні” лісоруби завдали шкоди державі на суму 2,4 мільйона гривень.

У грудні минулого року зловмисникам було повідомлено про підозру. Наразі одного із правопорушників оголошено в розшук.

За фактом незаконної порубки дерев у захисних насадженнях, незаконного перевезення, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки, за процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури, слідчі скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду (ч. 4 ст. 246 ККУ).