Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

В Одесі при спробі виїхати з країни затримано Романа Гринкевича, – Офіс генпрокурора

Гринкевич-молодший приїхав до Одеси приблизно 17 січня й відтоді готувався виїхати за межі країни

Про це повідомив Офіс Генерального прокурора, передає Хронікерс.

Зазначається, що про затримання п’ятого фігуранта у справі про постачання неякісного одягу для ЗСУ генпрокурор Андрій Костін повідомив на брифінгу.

“Хочу повідомити важливу новину. Всі пам’ятають нещодавню резонансну справу, в якій львівському бізнесмену та його спільникам повідомлено про підозру щодо поставок неякісного одягу для ЗСУ на один млрд гривень. Четверо фігурантів наразі перебувають під вартою. П’ятого сьогодні вранці було затримано в Одесі при спробі організації перетину державного кордону. П’ятий був оголошений у розшук”, – сказав Костін.

За даними слідства, підозрюваний виїхав до Одеси орієнтовно 17 січня і з того часу готувався перетнути державний кордон та виїхати за межі країни. 19 січня за клопотанням прокурорів суд надав дозвіл на його затримання.

Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Інші четверо підозрюваних перебувають під вартою.