Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Хмельницькому затримали молодика, який поцупив скриньку з донатами на ЗСУ

У Хмельницькому поліцейські оперативно розшукали грабіжника, який викрав скриньку з пожертвами на ЗСУ

Про ц інформує пресслужба поліції Хмельниччини, передає Хронікерс.

Напередодні увечері до одного з продуктових магазинів у Хмельницькому зайшов чоловік, який хотів взяти товар у борг. Однак продавчиня йому відмовила. Тоді підозрюваний схопив з прилавка скриньку для збору коштів на потреби військових і пішов геть.

Жінка одразу викликала поліцію. Прибувши на повідомлення, працівники поліції охорони виявили порушника під час обстеження прилеглої території. Його передали слідчо-оперативній групі, яка виїхала на виклик.

Зловмисником виявився 34-річний місцевий житель. Працівники Хмельницького райуправління поліції затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадену скриньку з коштами вилучили.

Слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили чоловікові підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває.