Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Литва схвалила пакет довгострокової військової допомоги Україні на 200 млн євро

Влада Литви схвалила пакет довгострокової військової допомоги Україні на загальну 200 млн євро. Анонсовані нові поставки на січень та лютий

Про це заявив президент Литви Гітанас Науседа на спільній пресконференції з Президентом України Володимиром Зеленським у Вільнюсі, передає Хронікерс.

“Ми продовжуємо підтримувати відважних українців у їхній боротьбі всіма засобами: військовими, економічними, політичними. На Раді національної оборони Литви ми схвалили пакет довгострокової військової допомоги Україні на суму 200 млн євро. У січні ми знову відправимо в Україну боєприпаси, генератори, системи детонації, а в лютому – бронетранспортери M577”, – сказав він.

Глава держави відзначив, що Литва буде тренувати українських солдатів і зміцнювати співпрацю в оборонній промисловості. Підписані угоди між українською та литовською оборонною промисловістю Наусєда назвав ще одним прикладом тісної військової співпраці двох держав.