Хронікерс

Гарячі українські новини

У партії Путіна з’явилася власна приватна армія, – ГУР

“Єдинороси” почали активно агітувати населення Росії вступати в їхню ПВК

Партія російського диктатора путіна “єдіная россія” активізує рекрутинг у власну приватну армію. Про це повідомляє ГУР МО, передає Хронікерс.

Терористичне формування “Еспаньола” раніше перебувало у структурі так званого батальйону “Восток” як добровольчий підрозділ російських футбольних хуліганів. З 2023 року “Еспаньолу” у своє розпорядження отримали партійці путіна – терористичний підрозділ проголосив статус так званої приватної військової компанії, і на гроші з “єдіной россії” розпочався й триває активний рекрутинг.

Зазначається, що До цієї ПВК беруть так званих футбольних “ультрас”, російських радикалів усіх мастей, зокрема симпатиків нацистської ідеології, а також пересічних цивільних осіб із зубожілих суб’єктів рф та тимчасово окупованих територій України – останніх використовують у “м’ясних” штурмах для створення статусу бойового підрозділу.

У пунктах рекрутингу до “Еспаньйоли”, які діють на окупованих українських територіях, добровольцям за безпосередню участь у бойових діях проти України обіцяють по 220 тисяч рублів на місяць. Контракт – мінімум на пів року.