Хронікерс

Гарячі українські новини

Скандал у Чернігові: Священик УПЦ МП покусав військового (ФОТО)

Представник московського патріархату накинувся на українського захисника

У Чернігові священику УПЦ МП не сподобалося, що український військовий спостерігає за ним, і почав знімати його на телефон, і під час суперечки вкусив захисника за руку. Про це повідомляє Сheline, передає Хронікерс.

Представники УПЦ МП отримали дозвіл забрати деякі речі із Спасо-Преображенського собору, який за рішенням комісії Мінкульту опечатаний. За цим зі сторони спостерігали військові. Паралельно з цим робітники займалися демонтажем старого замка на дверях собору.

“Далі трапилося взагалі небачене. Це чітка провокація для картинки і російської пропаганди. Священик почав поводитися агресивно, дістав мобільний телефон і почав мене знімати на відео. Каже, покажу всій Європі, які ви фашисти. Я попросив мене не знімати, адже я військовий і мене не можна фільмувати. На моє прохання священик не реагував і провокував далі, весь час повторяв щось про фашистів. Я забрав у нього телефон з метою видалити відео, на якому я присутній. Після цього священик накинувся на мене з кулаками, а потім вхопив за руку і вкусив”, – розповів військовий.

Обидві сторони викликали на місце подій поліцію.