Хронікерс

Гарячі українські новини

Нічна атака на Хмельниччину: В одній з громад уламки дронів пошкодили об’єкт критичної інфраструктури та будинки

Внаслідок збиття дронів у Шепетівському районі області є руйнування інфраструктури та житлових будинків. За допомогою до медиків звернулося 16 осіб

Про наслідки нічної атаки на Хмельницьку область повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін, передає Хронікерс.

За словами посадовця, вже четверту добу поспіль ворог атакує Хмельниччину. Сили ППО збивали безпілотники над двома районами. Так, у Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків.

“Однак в Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об’єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями”, – повідомив Тюрін.

Відомо, що під удар окупантів потрапила Славутська міська громада. Міський голова Славути Василь Сидор повідомив, що наразі триває обстеження всіх пошкоджених об’єктів в громаді. Навчальні заклади 25 жовтня не працюватимуть, а мешканців закликають фіксувати збитки, завдані атакою.

В мережі тим часом уже з’явилися кари пошкоджених квартир у Славуті.