Хронікерс

Гарячі українські новини

Відомий благодійний фонд “МХП-Громаді” отримав престижну нагороду від ООН

Проект з наданні кваліфікованої допомоги лікарів у громадах отримав визнання ООН

Благодійний фонд “МХП-Громаді” став переможцем конкурсу від Глобального договору ООН в Україні “Партнерство заради сталого розвитку-2023” у категорії “Суспільство”, передає Хронікерс.

Ця нагорода була присуджена за реалізацію партнерського проекту “Скарбничка здоров’я”, який реалізується спільно з Національною дитячою спеціалізованою лікарнею МОЗ України «Охматдит».

Фонд регулярно отримує звернення від громад на приїзди лікарів “Охматдиту”. Завдяки проекту лікарі різних спеціальностей, від ортопедів до психологів і гінекологів, відвідують громади, щоби безкоштовно проводити комплексні обстеження дітей.

Компанія МХП також стала фіналісткою в категорії “Суспільство” – за благодійні пакунки з дитячим харчуванням від бренду “Наша Ряба” на прифронтових територіях. Цей проєкт вдалося втілити завдяки партнерам – БФ “СпівДія” та AGCO.

Конкурс “Партнерство заради сталого розвитку” – щорічна подія, у межах якої команда Глобального договору ООН в Україні нагороджує найкращі проєкти, що були реалізовані в партнерстві бізнесу, державного та громадського секторів задля досягнення цілей сталого розвитку.