Хронікерс

Гарячі українські новини

На Арестовчиа подали заяву до поліції: Звинувачують у пропаганді насильства щодо жінок

Ексрадник голови Офісу президента опинився в епіцентрі скандалу, йому закидають сексизм

Народна депутатка Інна Совсун подала заяву до поліції на колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича, який під час одного зі своїх тренінгів дозволив собі образливі заяви на адресу жінок, передає Хронікерс. Про це Совсун написала у фейсбуку.

Скандалу передувало відео із тренінгу, де Арестович вчив чоловіків поводитися із жінками.

“Хлопчики, доки нас дівчатка не чують, і ми можемо з вами нормально і відверто поговорити. От скажіть, що хочеться зробити із цими істотами? Пpuдyшuтu! Причому дyшuти, не відпускаючи. Спочатку, звісно, хочеться тpa***ти, а коли набридне, чи звикли, чи наїлись, далі хочеться пpuдyшuтu нах**н, щоб її ніколи не було. І після цього не розмикати пальців роки три, доки гарантовано не зaдyшuш. Із цим їхнім ниттям, з тpивoжнiстю, зі спробами контролювати, кacтpyватu, нікуди не пускати”, – заявив Арестович.

За словами Совсун, вона написала заяву до правоохоронних органів про вчинення Олексієм Арестовичем кримінального правопорушення, передбаченого статтею 300 Кримінального кодексу: розповсюдження відеопродукції, що пропагує культ насильства та жорстокості.

“І якщо якийсь учасник цього “семінару” потім спробує зaдyшити жінку – тоді ті, хто постійно запрошував Арестовича на телемарафон, мають знати, що це і їхня відповідальність”, – написала нардепка.