Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Прикордонники завадили черговій спробі переправити контрабандні цигарки за кордон

На Волині прикордонники затримали тютюнових контрабандистів

Про це інформує пресслужба ДПСУ, передає Хронікерс.

Мешканці прикордонних сіл Ковельського та Камінь-Каширського районів Волинської області збиралися переправити до Польщі вісім ящиків цигарок. Їм завадили прикордонники.

Прикордонний наряд виявив чоловіків неподалік українсько-польського кордону. Порушники мали два пакунки, в яких знаходилися цигарки.

Оглянувши навколишню місцевість, прикордонники знайшли ще кілька ящиків з тютюном. Зловмисники замаскували товар, підготувавши його до переправлення через кордон. Крім того, пошукова група виявила посеред лісу автомобіль та мотоцикл, якими чоловіки підвозили пакунки ближче до кордону

Правопорушників та 4 000 пачок контрабандного курива доставили в прикордонний підрозділ. На громадян прикордонники склали документи за ст. 204-1 КУпАП. Крім того, до компетентних органів направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України.

Тютюнові вироби та транспортні засоби вилучили співробітники Нацполіції.