Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Росіяни вночі вдарили ракетами по Дніпру: 7 постраждалих, є руйнування (ФОТО)

Вночі 24 серпня ворог випустив по Дніпру кілька раке. Семеро людей отримали поранення, пошкоджені будинки та інші будівлі, автобуси, авто, водогони і газогони

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Хронікерс.

“Серед ночі – потужні вибухи у Дніпрі. Ворог вдарив по місту ракетами. Одну з них збили захисники з Повітряного командування “Схід”. Але є й влучання. Руйнувань зазнав транспортний об’єкт. Постраждали 7 людей – троє чоловіків та четверо жінок, від 32 до 55 років”, – написав він у телеграмі.

Зазначається, що здебільшого у постраждалих рвані рани та осколкові поранення. Шістьох госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Лисак додав, що пошкоджені з десяток об’єктів. Серед них – банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля. Також понівечені 15 кіосків.

Крім того, ушкоджень зазнали два житлові будинки, 3 автобуси та кілька авто, контактна тролейбусна мережа, водо- і газогони.