Хронікерс

Гарячі українські новини

На Рівненщині СБУ викрила прихильницю РФ, яка принижувала у соцмережах захисників “Азовсталі”

Співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність місцевої жительки, яка була прихильницею військової агресії РФ проти України та відкрито пропагувала у заборонених соцмережах та серед своїх знайомих прокремлівські наративи

Про це йдеться в повідомленні пресслужби УСБУ в Рівненській області, передає Хронікерс.

Встановлено, що зловмисниця раніше працювала на одному з об’єктів критичної інфраструктури Рівненської області та є активною учасницею проросійських груп, де неодноразово висловлювала свою підтримку діям російських загарбників та принижувала честь й гідність військовослужбовців ЗСУ, які боронять нашу державу.

Зокрема, прославляла незаконні збройні формування “лнр/днр”, співчувала втратам російської армії та вважала проведення “«спецоперації» “СВО необхідним кроком у демілітаризації та денацифікації України.

Крім того, вона принижувала честь та гідність захисників “Азовсталі”, які на її думку “едят собачий корм и боятся выйти, потому что их ждет суровый, но справедливый суд”.

У ході проведених обшуків за місцем проживання прихильниці “руського міра” вилучено мобільний телефон, який використовувався для розповсюдження антиукраїнських матеріалів.