Хронікерс

Гарячі українські новини

На фронті на трьох напрямках збільшилася кількість ворожих обстрілів, – Маляр

Українські захисники героїчно відбивають штурми окупантів на найгарячіших ділянках фронту

Заступниця міністра оборони Україна Ганна Маляр повідомила, що на більшості ділянок фронту тривають запеклі бої, але ситуація контрольована. Про це Маляр написала у телеграм-каналі, передає Хронікерс.

“Ворог вважає, що завдавши удар по Сходу вони зможуть загалом переломити ситуацію на фронті. Тому найбільші зусилля зараз доклалають саме на Сході. Наші війська вчора і сьогодні весь відбивають ворожі атаки на Куп‘янському, Лиманському та Сватівському напрямках. Кількість ворожих обстрілів збільшилась. Ідуть важкі бої. Мета ворога відтягнути на ці напрямки наші сили з напрямку наступу та прорвати нашу оборону”, – зазначила вона.

За словами Маляр, на Куп‘янському напрямку ворог поставив собі за мету повернення втрачених восени минулого року територій. ЗСУ не дають можливості ворогу реалізувати його плани.

“На Бахмутському напрямку теж складна ситуація. На південному фланзі наші війська поступово крізь щільний артилерійський вогонь та мінування, але продовжують рух вперед. На північному фланзі ворог атакує – ми відбиваємо атаки. Тут так само ворог хоче повернути втрачені позиції”, – повідомила Маляр.