Хронікерс

Гарячі українські новини

У Вінниці облаштували майданчик для реабілітації протезованих ветеранів війни (ФОТО)

Поранені захисники отримали гідні умови для швидкого та ефективного відновлення

У Вінниці з ініціативи прокуратури казенному експериментальному протезно-ортопедичному підприємстві здійснили реконструкцію та озеленення скверу з облаштуванням майданчика для реабілітації протезованих ветеранів війни. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області, передає Хронікерс.

На території майданчика оснастили спеціальним устаткуванням і тренажерами. Доріжки й гірки для ходьби, турніки, силові тренажери сприятимуть ефективному відновленню поранених захисників та їхньої швидкої адаптації.

Кошти на проєкт зібрали працівники обласної й окружних прокуратур Вінниччини, а виробництво та монтаж забезпечило ТОВ “Триглав БЛ” за сприяння громадської організації “Федерація здоров’я”. 

За даними керівництва медзакладу, на сьогодні підприємство може прийняти у стаціонарі одночасно 40 пацієнтів та забезпечити їм повний курс – від виготовлення індивідуального протеза до набуття навички легко обходитися з ним у повсякденні. Технології і методики повністю відповідають європейським стандартам та впроваджуються державним коштом.