Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Вінничани передали півмільйона гривень, підтримавши фандрейзингову ініціативу президента Зеленського

Жителі Вінниці перерахували на платформу Володимира Зеленського United24 півмільйона гривень

Про це інформує Воєнно-політична Арена Вінниччини, передає Хронікерс.

Сьогодні, 15 червня відбувся Благодійний марафон під гаслом “Мільйон на ЗСУ від вінничан”, на якому вдалося зібрати вдвічі більше від запланованої суми.

З огляду на це співорганізатор благодійного марафону, керівник фонду «Український Альянс» Микола Філонов, оголосив спільне рішення організаторів марафону.

“ГО “Ми-Вінничани”, благодійний фонд «Український Альянс», учасники і гості заходу одноголосно вирішили підтримати фандрейзингову ініціативу Президента України Володимира Зеленського United24″, – заявив Філонов.

Відтак, півмільйона гривень буде перераховано на платформу United24.

Довідково

5 травня 2022 року Президент України Володимир Зеленський оголосив про запуск глобальної ініціативи United24, перша складова якої — онлайн-платформа для збору коштів на підтримку держави. Зібрані кошти розподілятимуть за трьома напрямками: оборона та розмінування, гуманітарна та медична допомога, відбудова України.

Усі кошти надходять на рахунки НБУ та закріплені за профільними міністерствами: Міноборони, МОЗ та Мінінфраструктури. Звіти на платформі оновлюються кожну добу.

Амбасадори ініціативи є Андрій Шевченко, Еліна Світоліна, Олександр Усік, Барбра Стрейзанд, мандрівник Беар Гріллз, Річард Бренсон, Френсіс Фукуяма та інші.