Хронікерс

Гарячі українські новини

Війська РФ випустили по Херсонщині 300 снарядів за добу: є поранена (ФОТО)

Російська армія вкотре атакувала мирні населені пункти Херсонського та Бериславського районів з артилерії, мінометів, танків, авіації та БПЛА

Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

З авіації ворог вдарив по селам Зміївка, Новоберислав, Урожайне та місту Берислав. Внаслідок вибухів керованих бомб пошкоджені склади сільськогосподарського підприємства, житлові будинки, лікарня та територія заводу.

Житлові квартали Херсона ворожа армія накривала цілодобово, центр міста та прибережні райони опинилися під артилерійським та мінометним обстрілами з лівого берега Дніпра. Внаслідок влучання ворожих снарядів постраждали приватні та багатоквартирні будинки, у яких вибиті та потрощені вікні, двері й покрівля.

У мікрорайоні Житлоселище під обстріл біля власного будинку потрапила 86-річна жінка, потерпілу з мінно-вибуховою травмою, пораненнями верхніх та нижніх кінцівок, обличчя і тулуба доставлено в лікарню.

На місцях “прильотів” працювали слідчо-оперативні групи поліції та екстрені служби.

За інформацією Херсонської ОВА, впродовж 28 травня російські окупанти 61 раз обстріляли мирні населені пункти Херсонщини – випустили 300 снарядів. Херсон ворог атакував 6 разів, випустивши по місту 26 снарядів.

За минулі дві доби поліція відкрила 14 кримінальних проваджень за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) КК України.