Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Вночі 18 травня ворог вдев’яте атакував столицю ракетами і дронами

В небі над Києвом ППО знищила всі ворожі цілі, однак падіння уламків спричинило пожежі в кількох районах столиці

В КМВА повідомили перші подробиці дев’ятої від початку травня масованої атаки на Київ, передає Хронікерс.

За повідомленням столичної влади, атака на Київ в ніч на 18 травня була здійснена із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію, ймовірно – крилатими ракетами типу Х-101/555.

Після запуску ракет, ворог задіяв над столицею свої розвідувальні БпЛА.

“За попередньою інформацією, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва були виявлені і знищені. Остаточні дані про кількість, тип ракет та БпЛА незабаром повідомлять Повітряні сили”, – повідомили в КМВА.

Зафіксовано падіння уламків в Деснянському та Дарницькому районах столиці. Найбільші пошкодження зафіксовано в Дарницькому районі – там було загоряння на території гаражного кооперативу. Пожежа ліквідована. В решті районів можуть бути падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону. Інформації щодо потерпілих поки не надходило.

“Дані оперативного зведення збираються та уточнюються. В черговий раз дякуємо нашій ППО за збережені життя! Слідкуйте за новими повідомленнями. Неухильно дотримуйтеся правил безпеки при оголошених повітряних тривогах”, – наголосив очільник КМВА Сергій Попко.