Хронікерс

Гарячі українські новини

На Запорізькій АЕС окупанти заборонили персоналу спілкуватись між собою, – Енергоатом

Рашисти посилили контроль над працівниками Запорізької атомної електростанції

На тимчасово окупованій Запорізькій АЕС правила роботи і перебування на об’єкті чи не щодня стають для співробітників дедалі жорсткішими. Про це повідомляє Енергоатом, передає Хронікерс.

Зазначається, що після нещодавно введеної заборони користуватися навіть кнопковими телефонами, на майданчику ЗАЕС російські терористи виходять на новий рівень абсурду – вводять для персоналу ще більш безглузді обмеження. Наразі атомникам заборонено навіть спілкуватись між собою.

Нині на ЗАЕС залишається працювати близько 2,5 тисячі атомників. Проте ледь не найголовнішим підрозділом на атомній станції тепер стала служба охорони: саме озброєні “охоронці” наразі вирішують, як їй функціонувати. Перед робочою зміною вони уважно та ретельно перевіряють атомників на вході, дозволяючи їм проходити на робочі місця виключно естакадою. 

“Під суворим табу і будь-які переміщення територією ЗАЕС, окрім тих, які місцеві поліцаї чітко визначили. Виходити не те що за межі станції, а й просто на вулицю – суворо заборонено. Перебуваючи на роботі, працівники тепер мають право дивитися лише прямо перед собою. Бо повертати голову, та навіть просто глянути вбік, – суворо заборонено”, – повідомляють в Енертоатомі. 

Зазначається, що причина нових заборон, що неабияк ускладнюють робочу комунікацію між працівниками ЗАЕС, проста: рашисти намагаються замаскувати власні вогневі позиції та велику кількість військової техніки на території станції, яку окупанти цинічно перетворили на військовий об’єкт.