Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

До України приїхали президенти Чехії та Словаччини (ФОТО)

Президент Чехії Петр Павел разом із президенткою Словаччини Зузаною Чапутовою прибули з візитом в Україну

Про це Петр Павел повідомив у своєму твіттері, передає Хронікерс.

“Із Зузаною Чапутовою ми обидва усвідомлюємо цінність свободи і справедливості. Важко бачити на власні очі, що українці платять за це найвищу ціну. Кров’ю і життями своїх громадян. У боротьбі з агресором вони захищають те, що у нас є спільне. Ось чому ми підтримуватимемо їх”, – написав президент Чехії.

Зі свого боку чеське медіа Denikn повідомило, що президентка Словаччини та її чеський колега Петр Павел прибули до Києва рано-вранці.

Це перший візит глави чеської держави до України з 2013 року.

Павел і Чапутова зустрінуться з президентом України Володимиром Зеленським та прем’єр-міністром Денисом Шмигалем. Також запланована зустріч із представниками кримських татар Мустафою Джемілієвим і Рефатом Чубаровим.

Президенти вже відвідали Бородянку. На місці вони оглянули будинки, пошкоджені російськими обстрілами. Також у Бородянці, вони оглянули графіті відомого художника Бенксі. Крім того, вони відвідають Бучу.