Хронікерс

Гарячі українські новини

На Рівненщині 22-річний водій BMW X5 потонув в озері разом автівкою та своїм другом. Ще двом вдалося врятуватися (ФОТО, ВІДЕО)

Трагічно закінчився відпочинок на березі водойми для компанії з чотирьох молодиків на Рівненщині

Про це повідомили у поліції Рівненської області, передає Хронікерс.

За інформацією правоохоронців, подія сталася у Вараському районі області.

16 квітня о 19:40 до поліції надійшло повідомлення 48-річного жителя села Біле колишнього Володимирецького району, що він став свідком, як автомобіль з’їхав у водойму.

Слідчі на місці події з’ясували, що четверо молодиків відпочивали біля озера та вживали алкогольні напої в автомобілі. Близько 19 години 22-річний житель села Млинок, водій BMW X5, із невстановлених поки причин почав їхати, в результаті чого позашляховик потонув. Двом пасажирам, які перебували на задньому сидінні, вдалося вибратися.

Керманич та 21-річний односелець, що перебував на пасажирському сидінні, загинули.

Сьогодні, 17 квітня, водолази дістали затонулий автомобіль та загиблих молодиків із водойми. Глибина озера в тому місці становить орієнтовно 10 метрів.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 КК України.

У місцевих пабліках згодом опублікували відео моменту, коли автомобіль занурився у воду. На ньому видно, як змогли врятуватися двоє хлопців.