Хронікерс

Гарячі українські новини

Росіяни посили психологічних тиск на мешканців прифронтових територій, – ОК “Південь”

Окупанти застосовують тактику залякування, обстрілюючи деокуповані території

За минулу добу обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня характеризувалася підвищеним напруженням і активізацією ворожих обстрілів. Про це повідомляє ОК “Південь”, передає Хронікерс.

Підтверджуючи свою терористичну сутність, окупаційні війська посилили вогневий та психологічний тиск на цивільне населення прифронтових та деокупованих територій.

Поряд із артилерійськими обстрілами правобережної Херсонщини, ворог продовжував тактику застосування керованих авіабомб. Близько обстрілів, спрямованих по об’єктах соціальної інфраструктури, житлових кварталах і сільськогосподарських угіддях пошкодили лінії електропередач, школу, житлові будинки, автівки, в тому числі поліцейську.

Разом з тим українською авіацією нанесено два удари по зосередженню живої сили та техніки ворога в Каховському і Скадовському районах Херсонщини.

Ракетно-артилерійськими підрозділами, в результаті виконання вогневих завдань, вороже військо скорочене на 10 рашистів, та 13 одиниць озброєння та техніки, серед яких 2 безпілотних розвідники, 4 артилерійські установки, 1 танк Т-72 та ще 6 одиниць авто-бронетехніки. Ще один спостережний пункт ворога на островах знищено.