Хронікерс

Гарячі українські новини

Пентагон офіційно анонсував “Рамштайн-11”

Міністр оборони США Ллойд Остін наступного тижня відвідає Швецію, після чого 21 квітня відбудеться зустріч Контактної групи з питань оборони України на авіабазі Рамштайн у Німеччині

Про це повідомили у пресслужбі Пентагону, передає Хронікерс із посиланням на УНН.

Очільник Пентагону “наступного тижня вирушить до Швеції та Німеччини, щоб зустрітися зі своїми колегами і прийняти Контактну групу з оборони України”.

Зі Швеції “Остін вирушить до Німеччини, де він і голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі проведуть зустріч Контактної групи оборони України з особистою присутністю на авіабазі Рамштайн”. 

У Рамштайн вони, як зазначено, “приєднаються до міністрів оборони і високопоставлених військових чиновників з майже 50 країн світу, щоб обговорити триваючу кризу в Україні та продовжити нашу тісну координацію із забезпечення українського народу засобами, необхідними для захисту від триваючої агресії росії”.

Зустріч Контактної групи з оборони України заплановано на 21 квітня. Це буде одинадцята така зустріч відтоді, як рік тому цю групу було створено після неспровокованого і незаконного вторгнення росії в Україну.

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що засідання Контактної групи з питань оборони України “Рамштайн-11” відбудеться фізично на американській авіабазі в Німеччині.