Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Намісника Лаври Пашу-“мерседеса” суд відправив під цілодобовий домашній арешт на 2 місяці

Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід митрополиту УПЦ МП митрополиту Павлу (Лебедю) – цілодобовий домашній арешт на 60 днів із зобов’язанням носити електронний браслет

Про це повідомили кореспонденти “Громадського” з місця подій, передає Хронікерс.

Домашній арешт відбуватиметься за місцем реєстрації митрополита – у селі Вороньків Київської області. Сам Павло стверджує, що там немає зв‘язку, світла і навіть “ніде ночувати”.

Прокуратура просила, окрім домашнього арешту на 60 діб та носіння електронного браслета, заборонити митрополиту Павлу вести соцмережі та публікувати відеозвернення до суспільства. Таке клопотання суд вирішив не задовольняти.

До слова, спершу суд оголосив перерву та хотів перенести засідання на 3 квітня, оскільки митрополит скаржився на погіршення самопочуття. Але зрештою суд погодив примусовий привід Лебедя на засідання. В УПЦ заявляли, що митрополита Павла доставили в суд прямо з лікарні.