Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Одеситка, що продавала неіснуюче військове спорядження, сидітиме за ґратами

До 5 років за ґратами засуджено жительку Одеси, яка продавала неіснуюче військове спорядження для українських захисників

Про це інформує Офіс генпрокурора, передає Хронікерс.

За публічного обвинувачення прокурорів Київської окружної прокуратури м. Одеси визнано винною та засуджено до 5 років позбавлення волі мешканку Одеси за фактом шахрайства з використанням електронно-обчислювальної техніки (ч. 3 ст. 190 КК України).

Прокурори у суді довели, що жінка, приєднавшись до волонтерської групи у соцмережах, відслідковувала оголошення про пошук військового спорядження для українських захисників та пропонувала свій товар. Відправити необхідне спорядження жінка обіцяла після попередньої оплати на її банківську картку.

У такій спосіб вона отримала понад 50 тис. грн за продаж 2 приладів нічного бачення та 8 радіостанцій. Замовникам жінка нічого не відправила, оскільки насправді не мала ніякого товару. Кошти ошуканих людей витратила на власні потреби.