Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Безславна історія ПВК закінчується: ЗСУ фактично знищили “вагнерівців” у Бахмуті, – Череватий

Українські військові знищили більшу частину ПВК “Вагнера” на Бахмутському напрямку. Морально-психологічний стан російських військових зовсім низький

Про це повідомив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону, передає Хронікерс.

Зокрема, про це свідчать останні заяви керівника ПВК “Вагнера” Євгена Пригожина, у якого є конфлікти з командуванням операцією. Так, його найманці ображають військове керівництво росії, зокрема начальника генштабу Валерія Герасимова.

“Природньо, що у них є якісь тертя і небажання допомагати йому, і навпаки, у Пригожина є бажання зберегти свою військово-політичну суб’єктність, стати вагомою фігурою, яка впливає на прийняття процесів у РФ, проте (перешкоджають, – прим.ред.) доблесть і майстерність ЗСУ, які фактично знищили угрупування “Вагнера”, –  сказав Череватий.

Він наголосив, що окупанти зазнали суттєвих втрат. Більша частина вагнерівців вже полягла на Бахмутському напрямку та безславна історія ПВК скоро закінчиться.

Окрім того, Череватий пояснив, що втримання Бахмута важливе, адже тут знекровлюється противник та вибиваються його кращі підрозділи. До того ж, присутній моральний аспект, адже те, що так звана “друга армія світу” не може взяти районний центр – це дуже потужний інформаційно-психологічний фактор впливу на командирів і військових РФ, які розуміють, що ними досить бездарно командують та кидають, як зазначають на Заході, як “м’ясні хвилі”.