Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Ворог атакував Дніпропетровщину безпілотниками та ракетами. Є жертви

Вночі та вранці 9 березня зафіксовано прильоти у Дніпровському, Павлоградському, Криворізькому та Нікопольському районах

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Хронікерс.

Ворог атакував Дніпропетровщину безпілотниками та ракетами. “Прильоти” – у Дніпровському, Павлоградському, Криворізькому та Нікопольському районах. Попередньо, через цю масовану атаку одна людина загинула, дві – постраждали.  

“Пошкоджені енергетична інфраструктура та промислові підприємства. Там серйозні руйнування. На місцях працюють відповідні служби. Приборкують пожежі та ліквідують наслідки атак, – каже Лисак. – Продовжував ворог і артилерійські обстріли. Бив по Нікопольщині – Червоногригорівській громаді та місту Нікополь. Загалом випустив майже 40 снарядів”. 

Внаслідок артобстрілу загинув 34-річний чоловік. Поранення отримала 28-річна жінка та 19-річний хлопець. Їх госпіталізовано.  Ворожі атаки спричинили у районі декілька займань. 

Усюди продовжується обстеження територій. Інформація уточнюється.