Хронікерс

Гарячі українські новини

Росіяни за добу 86 разів обстріляли Херсонщину: п’ятеро людей загинули, є поранені (ФОТО)

Війська рф 28 лютого здійснили масований обстріл населених пунктів Бериславського та Херсонського районів

Проти мирного населення загарбники застосували реактивні системи залпового вогню, артилерію, танки та міномети. Снарядами були пошкоджені дитячий садок, сільрада, магазин, приватні домогосподарства та газопровід. Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

У Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджені тепломережа та лінії електропередач, внаслідок чого кілька районів Херсона залишилися без світла. Уламками від ворожих снарядів посічені стіни, дахи, побиті вікна у багатоповерхових та приватних будинках у мікрорайонах Корабел, Житлоселище, Шуменський, центральній частині Херсона та у передмістях. Вирви від розривів снарядів посеред доріг та біля будинків місцевих мешканців. 

За інформацією Херсонської ОВА, російські загарбники 86 разів обстріляли мирні населені пункти Херсонщини. Обласний центр рашисти атакували 9 разів – вкотре били по житлових кварталах міста. 

На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, які обстежували територію, збирали докази та фіксували руйнівні наслідки. 

Минулої доби на Херсонщині через російські обстріли 5 людей загинули, семеро дістали поранення різного ступеня тяжкості.

За добу обласна поліція відкрила 32 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів російських окупантів.