Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Війська рф за добу 65 разів обстріляли Херсонщину (ФОТО)

Рашисти продовжують атакувати мирні населені пункти Херсонської області

Війська рф з РСЗВ, артилерії, мінометів, танків та БПЛА 17 лютого вчергове обстріляли Бериславський та Херсонський райони, Херсон та передмістя. Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

У Херсоні під ворожим вогнем опинилися адміністративна будівля заводу та вищий навчальний заклад, там пошкоджені 40 вікон та двері, без постраждалих. Житлові квартали міста були під атакою ворога цілодобово, у мікрорайонах Корабел, ХБК, Таврійський та Житлоселище пошкоджені багатоповерхові та приватні будинки, газові труби, подекуди виникали пожежі.

За інформацією Херсонської ОВА, впродовж 17 лютого російські загарбники 65 разів обстріляли Херсонщину. Обласний центр російська армія атакувала 13 разів.

Минулої доби на Херсонщині через російські обстріли одна людина загинула, три мешканці області дістали поранення різного ступеня тяжкості. 

На місцях ворожих “прильотів” працювали поліцейські, які збирали речові докази та документували наслідки обстрілів. 

Поліція за добу відкрила 28 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.