Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Евакуація під обстрілами: Правоохоронці вивезли родину з двома дітьми з Вугледара (ВІДЕО)

Правоохоронці під щільними обстрілами евакуювали з Вугледара сімʼю з двома дітьми. В місті залишається одна дитина

Про це повідомляє Національна поліція Донецької області, передає Хронікерс.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

“Начальник Волноваського районного відділу поліції Андрій Друмов та очільник поліції Вугледара Денис Оленіченко евакуювали з міста родину з двома дітьми. Під час минулого візиту вони попросили декілька днів на збори. Через загострення ситуації ці кілька днів перейшли у тижні”, — йдеться у повідомленні.

Копи розповіли, що 10-річну Дар’ю, 7-річного Костянтина та їх батьків, вивезли коли зʼявилась можливість безпечно евакуюватись. Родина жила в підвалі багатоповерхівки, на околиці міста з боку тимчасово окупованої Павлівки.

“Через невщухаючі обстріли, родина не чула стуків. На допомогу прийшла собака, саме вона почала гавкати й члени сім’ї почули поліцейських”, — розповіли в поліції.

У поліції зазначили, що усю родину разом з собакою доправили до Курахового, де їх розмістили у шелторі. Згодом волонтери допомогли їм дістатися до родичів у село в Дніпропетровській області.