Хронікерс

Гарячі українські новини

Окупанти за два дні 149 разів ударили по Запорізькій області (ФОТО)

Російські військові 30 та 31 січня накривали вогнем населені пункти Пологівського та Василівського районів

За минулі дві доби загарбницькі війська завдали 149 ударів по території Запорізької області. Гатили з танків та ствольної артилерії, застосували міномети, авіацію, реактивні системи залпового вогню із запалювальними елементами. Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

Під вогнем рашистів опинилися Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Чарівне, Новоданилівка, Малинівка, Новоандріївка, Полтавка, Червоне, Гуляйпільське, Ольгівське, Білогір’я, Мала Токмачка, Щербаки, Верхня Терса, Кам’янське, Степове, Малі Щербаки та Плавні. Інформації про постраждалих немає.

Найбільших пошкоджень зазнали житлові будинки в райцентрах і селах в Оріхівській та Гуляйпільській громадах. У понад 40 оселях потрощені вікна й покрівлі, посічені фасади, зруйновані паркани.

Внаслідок обстрілу боєприпасами із запалювальними елементами вигоріли оселі на околицях міста. Також в Оріхові постраждала територія поштового відділення, навчального закладу та комунального підприємства.

Правоохоронці документують наслідки ворожих ударів. За зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) КК України.