Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Вірменія вважає недоцільним проведення у країні навчань ОДКБ

Вірменія офіційно відмовила росії з приводу проведення військових навчань на своїй території

Про це повідомив вірменський прем’єр Нікол Пашинян на пресконференції, передає Паляниця з посиланням на Інтерфакс.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

“Міністр оборони Вірменії поінформував Об’єднаний штаб ОДКБ про те, що в нинішній ситуації вважаємо недоцільним проведення навчань ОДКБ на території Вірменії. Принаймні цього року такі навчання у Вірменії не пройдуть”, — розповів Пашинян.

Пашинян на пресконференції також прокоментував повідомлення про те, що Вірменія пред’явила Росії ультиматум щодо відкриття Лачинського коридору, де функції контролю у рамках тристоронньої заяви 9 листопада 2020 року мають виконувати російські “миротворці”.

“Я не думаю, що нам слід говорити з нашими партнерами мовою ультиматумів. Те, що ми повинні сказати щодо цієї ситуації, вже було сказано публічно. Також публічно були дані оцінки факту закриття Лачинського коридору”, – сказав він.

  • Єреван раніше критикував Москву через ситуацію з Лачинським коридором, єдиною дорогою, що пов’язує Нагірний Карабах з Вірменією. Вірменська влада стверджує, що після перекриття дороги в Лачинському коридорі в Нагірний Карабах припинилися постачання продуктів та життєво важливих товарів, регіон близький до гуманітарної кризи.