Хронікерс

Гарячі українські новини

В Одесі припинили роботу провайдера, що надавав доступ до пропагандистських телеканалів рф (ФОТО, ВІДЕО)

Провайдер надавав безперешкодний доступ до трансляції пропагандистських телеканалів та інтернет-ресурсів РФ і так званих “ЛНР/ДНР”

Попри заборону РНБО, одеський провайдер не здійснив блокування контенту росії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передає Паляниця.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

Співробітники провайдера налаштовували обладнання таким чином, щоб користувачі мали змогу безперешкодно отримувати доступ до телебачення, інтернет-ресурсів рф і тимчасово окупованих територій України. Послуга з підключення коштувала 3000 грн і 250 грн щомісячної абонплати.

Компанія з 2016 року і до цього час брала участь у публічних закупівлях з надання послуг для державних установ та військових частин Одещини.

В офісі підприємства та за місцями розташування обладнання правоохоронці провели обшуки. Вилучено телекомунікаційні прилади та проведено фіксування трафіку. Також під час обшуку виявлено пристрій, який міг забезпечувати бездротовий обмін даними з “придністровською республікою”.

Досудове розслідування здійснюється за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційної діяльності (ст. 27, ч. 2 ст. 110, ч. 6 ст. 111-1 КК України).