Хронікерс

Гарячі українські новини

Короля Британії Чарльза ІІІ знову атакували яйцями

У Британії у короля Чарльза ІІІ знову намагалися поцілити яйцем. Цього разу інцидент трапився 6 грудня в англійському місті Лутон графства Бедфордши

Про це повідомляє The Guardian, передає Паляниця.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

Повідомляється, що поліція заарештувала 20-річного підозрюваного у нападі на короля. Також повдомляється, що молодик перебуває під вартою за підозрою у нападі після затримання на площі Святого Георгія у вівторок вранці.

Співробітники служби безпеки тимчасово відвели короля від натовпу біля ратуші, відзначає видання. Але Чарльз продовжив потискати руки публіці після того, як його перемістили в іншу зону.

У Лутоні король ознайомився з новою системою громадського пасажирського транспорту Dart, відзначає The Guardian. Крім того, Чарльз також відвідав ратушу Лутона та нещодавно побудований храм Гуру Нанака Гурдвара. Король зняв взуття та одягнув хустку в сикхському храмі, де він привітав людей жестом намасте. Він вклонився перед священною книгою сикхів Гуру Грант Сахіб і сів, схрестивши ноги, на підлозі, одягнувши помаранчевий шарф поверх костюма.

Потім короля запросили відкрити меморіальну дошку на честь офіційного відкриття гурдвари. Також Чарльз зустрівся з волонтерами на Лутонській сикхській кухні.